Az elmúlt évek során egyre többen érdeklődnek üzletünkben a Tubadzin csempék, járólapok, burkolatok iránt. Ez a jelenség annak is köszönhető, hogy a Tubadzin csempék minősége kiváló, bármelyik kategóriáról is beszélünk. Az érdeklődők számos kérdést szoktak nekünk feltenni boltunkban vagy elérhetőségeinken keresztül. Most a legfontosabbakat csokorba gyűjtöttük és írásunkban bemutatjuk.

Tubadzin csempe
Hol készülnek a Tubadzin csempék?

A csempék formavilágából, színvilágából sokan arra következtetnek, hogy ezek a nagyszerű burkolatok Olaszországban vagy Spanyolországban készülnek. A valóságban ezek a mutatós csempék Lengyelországban a Tubadzin vállalatkerámiacsempe gyártó részlegében készülnek el. A cég jelenleg négy márkát vonultat fel a termékportfoliójában. Ezek az alábbiak: Tubadzin, Domino, Korzilius, Arte.

Milyen stílusban készülnek a Tubadzin burkolatok?

A Tubadzin vállalat a professzionális technológiai háttérnek köszönhetően számos stílusban kínálja burkolatait. A palettában a Natural, Vintage, Boho, Skandináv, Art Deco, Meditterán, Glamour, Modern, Minimal, Classic és az Industrial is megtalálható.

Milyen típusú termékeket gyárt a Tubadzin vállalat?

A vállalat által felvonultatott burkolatok számos elemet foglalnak magukba. A klasszikus fürdőszobai csempe mellett, konyhai csempe, falicsempe, mozaik csempe, dekorcsempe, klasszikus és mintákkal nyomott dekorcsíkok, lépcsőelemek is elérhetők a kínálatban. Színpalettájuk egyedülálló és formaviláguk a mai kor elvárásához igazított.

Tubadzin

Milyen kategóriában vásárolhatók meg a Tubadzin burkolatok?

A Tubadzin mindig is törekedett arra, hogy minden ember számára elérhetővé váljon. Céljuk, hogy termékeikkel teljesen lefedjenek minden egyes célcsoportot. Ennek megfelelően a belépő, közép és prémium kategóriában is megtalálhatók burkolataik.

Mi a véleménye a vásárlóknak a Tubadzin burkolatokról?

 

A jászberényi úton található üzletünkben számos vélemény hangzik el a vásárlás során. Többször kapunk köszönőlevelet és fotókat a beépítés után. Ezekből idézünk most néhányat.

 

  • Szerettem volna színekkel teli elegáns burkolatot a fürdőszobánkba. A megvásárolt csempecsalád a beépítés után mindenki tetszését elnyerte a családunkban.

  • Lélegzetelállító lett a konyhánk. Energiával tölt fel minden reggel.

  • Féltem, hogy ez az impozáns burkolat megfizethetetlen lesz számunkra. Találtunk olyat, amely tetszett és árban belefért a felújítási alapunkba. Nem bántuk meg. Naponta gyönyörködünk benne.

  • Mióta megtörtént a burkolás, úgy érzem magam, mintha egy kastélyban járkálnék. Elegáns, letisztult, varázslatos lett az otthonunk.

 

Mire érdemes figyelni a Tubadzin csempék, járólapok vásárlásánál?

Mikor elhatároztuk magunkat, hogy szeretnénk lakásunk valamelyik helyiségét felújítani, érdemes végiggondolni, hogy milyen stílusú burkolat lenne számunkra ideális. Utána érdemes informálódni. Először az interneten, később egy valós csempéket, padlólapokat bemutató üzletben. A valós üzlet előnye, hogy itt azokat az árnyalatokat is látjuk egy csempén, padlólapon, amit a fotók, monitorok nem tudnak átadni. Miután kiválasztottuk a megfelelő burkolat családot, érdemes lemérni a helyiséget részletesen. Ennek segítségével meg lehet mondani, hogy az adott felület burkolásához hány karton csempére, járólapra lesz szükség. A Tubadzin burkolat kiválasztásakor érdemes már a fuga színét is pontosan meghatározni, mert így felesleges idegeskedéstől kíméljük meg magunkat. Abban az esetben, ha nem vagyunk biztosak, hogy a kiválasztott burkolat ideális-e az adott helyiségbe egy 3D program segítségével orvosolhatjuk a problémát. Ha öt szóban meg kellene határozni, hogy mire figyeljünk a Tubadzin burkolat vásárlásakor, akkor ezek az alábbiak lennének: a helyiség lemérése, a burkolat megtekintése egy valós üzletben, a szükséges burkolat kiszámolása egy karton ráhagyással (így biztosan elegendő lesz), a fuga színének kiválasztása, a kiszállítási adatok mellett a garanciális feltételek áttekintése.

Tubadzin burkolat

Összegzés

A Tubadzin csempe és padlólap, azok számára megfelelő, akik impozáns burkolatot szeretnének az otthonukba. Páratlan termékkínálatával, varázslatos színeivel és egyedi stílusával minden szegmens igényeit kielégíti. Ha Önnek kérdése lenne a Tubadzin burkolatokkal kapcsolatban, keressen minket elérhetőségeinken keresztül. Segítünk meghozni mindenkinek a legjobb döntést!