A Tubadzin csempék térnyerése a kiváló minőség mellett a szemet gyönyörködtető mintáknak, formavilágnak és színárnyalatoknak köszönhető. Írásunkban most bemutatunk négy olyan varázslatos Tubadzin fürdőszoba csempe családot, amelyek közkedveltek a vásárlóink körében.

 Tubadzin fürdőszoba csempe család

Tubadzin Abisso csempe család

A varázslat itt kezdődik. Mikor valaki először meglátja a Tubadzin Abisso burkolatot bemutatótermünkben, nem tud továbblépni a kiállítói állvány mellől. A mesébe illő mozaik csempék egyedi megjelenésükkel és színeikkel (Navy, Grey, White) újra írják a mozaik csempéről alkotott elképzeléseket. Mindezek mellé a gyártó pazar falicsempéket és dekorációs elemeket kínál különböző színkombinációkban. A családhoz tartozó padlólapok segítségével egy olyan összképet varázsolhatunk otthonunk fürdőszobájába, ami napi szinten képes megdobogtatni a szívünket.
Gyakorlati tipp: A Tubadzin Abisso csempe család azok számára ideális választás, akik szeretik a szürke, fehér és sötétkék színeket és egy exkluzív megjelenésű fürdőszobára vágynak.

Tubadzin House of Tones csempe család

Királyi pompa a fürdőszobában. A Tubadzin House of Tones csempe család könnyed eleganciájával, pazar színvilágával, egyedi kialakítású fali és mozaik csempéivel fejedelmi hangulatot teremt bármelyik lakás fürdőszobájába. A Tubadzin tervező mérnökei ennél a burkolat családnál kifejezetten nagy hangsúlyt fektettek az egyedi mozaik és dekorcsempék kialakítása mellett a széles színpaletta (White, Beige, Blue, Grey, Navy) felvonultatására. A kiváló összkép megteremtése érdekében a nagyméretű padlólapok mellett egyedi polírozott dekorcsíkokat (L - Steel, L - Steel Gold, L- Steel Brass, L – Steel Cooper) is beemeltek a csempe család kiegészítői közé.

Gyakorlati tipp: A Tubadzin House of Tones csempe család azok számára ideális választás, akik szeretik a fényűző, királyi megjelenést és ezt szeretnék napi szinten megélni fürdőszobájukban.

egyedi kialakítású fali és mozaik csempéi

Tubadzin All in White csempe család

Kifinomult elegancia. A Tubadzin All in White csempe család új irányból közelíti meg a fehér csempék, burkolatok világát. Első látásra egyszerűnek tűnő burkolat számos egyedi motívummal lett ékesítve a tervezők által. A falicsempék között a klasszikus felülettől kezdve a hullámos felületeken át a méhlép formákig válogathatunk a szebbnél szebb motívumok között. Igaz kuriózuma ennek a burkolat családnak az erdőt ábrázoló falikép, amely egy cseppnyi természetet hív életre a fürdőszobába. A szürke és fehér mozaik csempék, padlólapok kombinálásával az emberi szemnek kedves teret tudunk varázsolni otthonunk fürdőszobájába. Gyakorlati tipp: A Tubadzin All in White csempe család azok számára ideális választás, akik elegáns, de mégis kifinomult fürdőszobát szeretnének egyedi motívumokkal.

 

Tubadzin Brainstorm csempe család

A márvány szerelmeseinek. A Tubadzin Brainstorm csempe család szakít a klasszikus márvány világot megtestesítő csempe családokkal. A tervezők minden egyes elemét úgy komponálták meg, hogy ha valaki ránéz, azt elbűvölje. Véleményünk szerint ez sikerült. A Tubadzin Brainstorm csempe család termékpalettájában található márványhatású falicsempék jellegzetes karakterisztikája szemet gyönyörködtető. Azonban a Tubadzin gery inserto dekorcsempe és a Tubadzin Brainstorm grafite mozaik csempével kiegészülve egy varázslatos látványvilágot képes megteremteni bármelyik fürdőszobába. Az alkotók tudatos tervezésének köszönhetően két színárnyalattal került a vásárlók elé a termékcsalád. Így a sötétebb és világosabb márványt kedvelő emberek igényeit is kielégíti. Gyakorlati tipp: A Tubadzin Brainstorm csempe család azok számára ideális választás, akik a márvány mintás burkolattal szeretnék trendivé varázsolni a fürdőszobájukat.

 Tubadzin Brainstorm grafite mozaik csempével

Tubadzin fürdőszoba csempe összefoglaló

A Tubadzin gyár évről évre zseniálisabb csempe családokat alkot meg a fürdőszobákba. A klasszikus falicsempe és padlólap mellett egyedi megjelenésű mozaik csempékkel, motívumokkal gazdagított dekorcsempékkel ajándékozza meg a Tubadzin burkolat szerelmeseit. Írásunkban most négy, a vásárlók által közkedvelt csempe családot mutattunk be, amely bármelyik fürdőszoba megjelenését magasabb szintre tudja emelni. Ha Ön szeretné megtekinteni a Tubadzin csempe családok varázslatos világát, akkor látogasson el hozzánk a jászberényi út 29 szám alatt található üzletünkbe és nézze meg a teljes kínálatot.