Számtalanszor találkozunk azzal a jelenséggel üzletünkben, hogy az érdeklődők nem igazán tudják eldönteni, hogy milyen fürdőkád illik a Tubadzin fürdőszoba csempékhez? Mostani írásunkban megosztunk néhány gondolatot, amelyek segítenek eligazodni a kádak útvesztőjében.

Tubadzin fürdőszoba csempéről néhány szóban

A Tubadzin fürdőszoba csempék új nemzedéke teljesen más karakterisztikát valósít meg, mint elődei. A hexagon, mozaik és falicsempék kialakításai olyan egyedi fejlesztéseket tartalmaznak, amelyek előtte szinte egyetlen egy gyártó palettájában sem voltak elérhetők. A színválaszték is jelentősen bővült számos csempe családnál a kreatív tervezőknek köszönhetően. Összességében elmondható, hogy az új csempék, járólapok elegáns, trendi és stílusos vonalat képviselnek napjainkban. Ennek köszönhetően érdemes olyan fürdőkádat választani ezekhez a csempe családokhoz, amely még inkább emelik a fényét a fürdőszobának.

Milyen kádat érdemes választani a Tubadzin csempe családokhoz?

A kád készítő cégek az elmúlt 8 -10 évben jelentős fejlesztéseket hajtottak végre a fürdőkádak termékpalettáiban. Az ülőkádak, körkádak, sarokkádak a háttérbe szorultak. Helyettük egyre nagyobb kereslet mutatkozik az egyenes kádak, aszimmetrikus kádak és a szabadon álló kádak (térben álló kádak) iránt. Most megmutatjuk a legfontosabb ismérveit ezeknek a kád típusoknak.

Egyenes kád

Az egyenes kádról szinte mindenkinek a régi lemezkád jut eszébe. Azonban az elmúlt 15 évben a helyüket átvették az akrilból készült fürdőkádak. Ezek a kád típusok már egyedi formát és méreteket öltenek. A belső kialakításuk lehet klasszikus vagy belső kartámasszal ellátott. Az utóbbinál érdemes figyelni a vásárlásnál arra, hogy a kartámasz leszűkíti a belső teret. Méreteit tekintve a 140x70 centimétertől a 160x75 centiméteren át a 180x80 centiméterig szinte minden elérhető a kínálatban. Számtalan gyártó kínálja termékeit ebben a kategóriában. Ezek közül néhány: M-Acryl, Ravak, Cersanit, H2O, Riho, Kolpa San, Kaldewei, Niagara Wellness, Wellis stb.

Aszimmetrikus kád

Az aszimmetrikus kád igazi Jolly Joker a fürdőkád típusok piacán. Előnye a sarokkádakhoz viszonyítva, hogy nem egyenlő a két oldala ezért olyan helyekre is telepíthető, ahol az egyik felület rövidebb, mint a másik. Formaviláguk az elmúlt néhány évben olyan újításokat élt meg, aminek köszönhetően az egyik legkeresettebb kádtípus ma Magyarországon. Anyagukat tekintve akrilból készülnek és tartósságuk igen jónak mondható. Ezt sugallja, hogy a nevesebb gyártók 10 év garanciát is adnak termékükre. Számtalan gyártó kínálja termékeit ebben a kategóriában. Ezek közül néhány: M-Acryl, Ravak, Cersanit, H2O, Kolpa San, Riho, Niagara Wellness, Wellis stb.

Szabadon álló kád (térben álló kád)

A szabadon álló kádak mindig is a szabadságot jelképezték, hiszen bárhova elhelyezhetők a lakáson belül. Láttunk már olyan vásárlót, aki a nappalijába az ablakok elé telepítette a fürdőkádat. Általában olyan emberek vásárolják, akik hatalmas fürdőszobával rendelkeznek. Árkategóriában jelentősen eltér a többi kád típustól, hiszen az egyedi stílusos megjelenés és az alkalmazott anyaghasználat igen magas minőséget képvisel. Itt az akril mellett öntött márványból (Marmy) is készítenek fürdőkádat. Számtalan gyártó kínálja termékeit ebben a kategóriában. Ezek közül néhány: M-Acryl, Ravak, Kolpa San, Niagara Wellness, Wellis stb.

Két fontos tipp a fürdőkád vásárláshoz

Mielőtt megvásárolnánk a szívünknek kedves fürdőkádat, feltétlenül mérjük le a helyet, ahova a kádat szánjuk. Ha a fürdőszoba felújítás keretében mindent cserélni szeretnénk, akkor érdemes egy 3D tervező program segítségével a kiválasztott Tubadzin csempe családot és a fürdőkádat is megjeleníteni, hogy a végeredmény biztosan olyan legyen, amit mi elképzeltünk.

A szívünk mellett az eszünkre is hallgassunk egy kád megvásárlása során. Sokszor a vágyaink hajlamosak olyan útra vezetni, amelyeket később megbánunk. Ennek érdekében javasoljuk, hogy mielőtt rendelnénk bármit is az internetről, először menjünk el egy fürdőszoba szaküzletbe és mindenről informálódjunk részletesen.

Ha Ön Tubadzin csempét, kádat szeretne vásárolni, akkor látogasson el hozzánk a jászberényi út 29. szám alá, ahol készséggel segítünk megválaszolni minden felmerülő kérdését. Várjuk sok szeretettel!