Az elmúlt években jól megfigyelhető üzletünkben az a tendencia, hogy az emberek szeretnék maguk előtt látni a megálmodott helyiséget, amit burkoltatni szeretnének. Ebben igazán nagy segítség a 3D tervező program. Mostani írásunkban a Tubadzin csempe tervező szolgáltatásunkról osztunk meg néhány érdekes információt. Írásunk alapja a vásárlóink által megfogalmazott kérdésekre épül.

Tubadzin csempéről röviden

A Tubadzin csempéket tervező és gyártó cég az elmúlt évek során új irányvonalat hívott életre a konyha és fürdőszoba csempék terén. Olyan egyedi alkotások jelentek meg a termékpalettában, mint a 3D mozaik és hexagon csempék. Számos csempe család különböző innovációs díjat nyert el a világ országaiban. A lengyel gyár folyamatosan fejleszt és kutat, aminek az eredménye, hogy az emberek részéről egyre nagyobb igény mutatkozik a Tubadzin névvel fémjelezett burkolatok iránt.

Hogyan született meg a Tubadzin csempe tervezés szolgáltatás?

Az elmúlt évek során arra lettünk figyelmesek a Tubadzin burkolatokat bemutató üzletünkben, hogy az emberek szerették volna látni az általuk kiválasztott csempét és járólapot a valóságban. Mi sokat gondolkodtunk azon, hogy miként tudnánk ezt az igényüket kiszolgálni. A megoldás végezetül a Tubadzin csempe tervező program beemelése lett a szolgáltatásunkba. A 3D modellezést segítő program segítségével most már képesek vagyunk megmutatni, hogy miként mutat majd a helyiség a végső burkolás után.

Milyen adatok szükségesek a Tubadzin csempe 3D tervezéshez?

A Tubadzin csempe 3D tervezéshez szükséges néhány fontos adat, annak érdekében, hogy tökéletesen vissza tudja adni a végső megjelenést. Melyek ezek az adatok? Íme:

  • A legfontosabb a helyiség tervrajza, hiszen ezek alapján lehet pontos képet kapni a helyiség méreteiről.

  • Fontos a kiválasztott csempe és járólap.

  • Sokan nem is gondolják, de a kiválasztott fuga színe is igen fontos.

  • Ha már kiválasztottuk a szükséges szanitereket, kádakat, akkor feltétlenül adjuk meg ezeknek a típusát is.

Milyen helyiségeknél érdemes a Tubadzin 3D modellezést alkalmazni?

A lakás, ház bármelyik helyiségénél alkalmazhatjuk ezt a szolgáltatást. Nálunk az alábbiak a legnépszerűbbek:

  • Tubadzin fürdőszoba csempe tervezés

  • Tubadzin konyha csempe tervezés

  • Tubadzin medencetér burkolat tervezés

  • Tubadzin balcon burkolat tervezés

Milyen előnyökkel jár a Tubadzin csempe tervezés?

A 3D modellező program számtalan gondot tud levenni a vásárlók válláról.

  • Jelentős pénzt és időt takarít meg az emberek számára.

  • Tökéletesen visszaadja a végső színeket, így nyugodt szívvel rendelhetjük meg a kiválasztott csempét és járólapot.

  • A pontosan megadott méretek miatt a képeken látott eredmény tökéletesen megtestesíti a valóságot.

  • Ha a szanitereket is megadjuk, akkor berendezve láthatjuk az általunk megálmodott helyiséget.

Milyen véleményekkel illetik a vásárlók a Tubadzin csempe tervezést?

  • Egyszerűen, gyorsan és tökéletes képi világot varázsolt elénk a program, mikor a konyhánkat terveztük. Burkolás után ugyan azt láttuk, mint a tervezéskor.

  • Több Tubadzin burkolat között variáltunk. Végül kettő maradt fent a rostán. Nem tudtunk dönteni. A 3D program megmutatta, hogy melyik tetszetősebb.

  • Az idő nekem megfizethetetlen. Ha valamivel gyorsan és hatékonyan tudok időt megtakarítani, az nekem mindennél többet ér. A házunk felújításánál jó pár helyiség megtervezésével közel egy hónapnyi időt takarítottunk meg a Tubadzin csempe tervezéssel.

Egy rövid gondolat a végére

A Tubadzin csempe tervezés, azok számára ideális választás, akik szeretnék látni, hogy miként mutat majd a kiválasztott járólap, csempe az adott helyiségbe burkolás után. Ha Ön szeretne többet tudni erről a szolgáltatásról, kérjük, látogasson el üzletünkbe vagy keressen minket elérhetőségeinken keresztül. Várjuk sok szeretettel!