Az elmúlt években egyre többet hangzik el az érdeklődők részéről a Tubadzin csempe kifejezés. A legtöbbször a múlt béli tapasztalatok alapján, de egyre többet tapasztaljuk, hogy szájhagyomány útján történő ajánlás miatt kezdik el keresni a Tubadzin csempét a Magyarországon élő lakosok. Mostani írásunkban négy olyan fontos dologra híjuk fel a figyelmet, amire érdemes időt szentelni a Tubadzin csempék vásárlása során.


Tubadzin csempe családok

A Lengyelországban bejegyzett Tubadzin vállalat több mint 35 éve fejleszti termékeit a vállalkozói szektor mellett a lakosság részére. Egyedi termékfejlesztési technológiájuknak köszönhetően évről évre képesek megújulni. Színviláguk és stílusirányzatuk páratlan. A termékpalettában a Natural, Vintage, Boho, Skandináv, Art Deco, Meditterán, Glamour, Modern, Minimal, Classic és az Industrial vonulat is fellelhető. A Tubadzin csempe családok kialakítása során a kreatív tervezők mindig figyelnek arra, hogy az elkészült burkolat családok a lakások, házak bármelyik területén impozáns megjelenést biztosítsanak. Mi minden érdeklődőnek el szoktuk mondani a Tubadzin bemutatótermünkben, hogy vásárlás előtt nézzék meg a teljes palettát, majd válasszák ki a legjobb hármat és annak az elemeiről gyűjtsenek be több információt.

Tubadzin csempe család elemei

 Sajnos többször tapasztaljuk, hogy az érdeklődők úgy gondolkodnak, hogy a klasszikus falicsempét két színben megvásárolják és egy járólappal kiegészítve meg is oldották a burkoló anyag beszerzését. Ez is egy járható út. Azonban a Tubadzin csempék esetében érdemes a csempe családok elemeit tüzetesebben átnézni. Számtalan olyan egyedi alkotó elemet is tartalmaznak, amelyek egy fürdőszobát, konyhát, nappalit még inkább tetszetősebbé tudnak varázsolni. A gyakorlati tapasztalatok alapján elmondhatjuk, hogy a dekorcsempék, mozaikcsempék, hexagon csempék,több részes üveg faliképek, dekorcsíkok, metro csempék olyan egyedi megjelenést képesek megvalósítani egy helyiségben, amely vonzza a tekintetet. Ráadásul a Tubadzin termékcsaládokra egyre többször jellemző, hogy szakítanak a klasszikus stílusú csempe elemekkel és helyettük formabontó, egyedi látványvilággal rendelkező csempékkel egészítik ki a burkolat családokat. Ezt a Tubadzin csempékről mondott vásárlói vélemények is igazolják.




Mérjünk, tervezzünk, készítsünk látványtervet

Mikor egy fürdőszoba, konyha vagy más helyiség felújításában gondolkodunk, mindig tervezzünk előtte. Abból soha nem származik jó, ha valaki mérés nélkül szemre saccolva mondja meg a méreteket és ehhez próbálja megrendelni a csempéket, járólapokat. A gyakorlatban azt látjuk, hogy ilyenkor túl keveset vagy nagyon sokat rendelnek a kedves vásárlók. A jó módszer, hogy először nézzük meg a helyiséget és mérjük le egy centiméter segítségével. A kapott adatokat írjuk le egy papírlapra. Miután ezzel megvagyunk, következhet a csempe család kiválasztása. Itt érdemes figyelni a csempék méretezésére. Több Tubadzin család esetében is előfordul, hogy a falicsempék egymástól különböző méretben találhatók meg a palettában. Mindezek mellett a dekorcsempék is teljesen más méretet képviselnek. Ilyenkor érdemes elgondolkodni azon, hogy milyen végső megjelenítést szeretnénk az adott helyiségben megvalósítani. Ha nem vagyunk benne biztosak, akkor érdemes egy 3D technológiára épülő tervező programot segítségül hívni. Itt a méretek és a kiválasztott csempe család adatainak betáplálása után, még a vásárlás előtt, láthatjuk az adott helyiség modellezett mását. Ha tetszik a végeredmény, akkor rögtön látni fogjuk, hogy körülbelül mennyi anyagra lesz szükség és ez alapján le is tudjuk adni a rendelésünket.

 

Nézzük meg a kiválasztott Tubadzin csempét a valóságban

A csempe kiválasztás az egyik legfontosabb eleme egy felújítási műveletnek, hiszen a felkerült burkolattal fogunk találkozni napi szinten a helyiségbe. Egy rosszul megválasztott burkolat sajnos elég sok bosszúságot tud okozni az emberek számára.

Hogyan lehet elrontani a burkolat kiválasztását, akár egy Tubadzin csempe esetében is? Az internetes képek alapján választjuk meg a csempét. Mi azzal szembesülünk rendszeresen, hogy ez egy olyan kritikus pont, amiből később komolyabb félreértések szoktak adódni. Sajnos bármennyire is szépek a weboldalakon elhelyezett fotók, soha sem fogják visszaadni a valós színvilágot. Valamelyik csempe fényesebb és dominánsabb lesz élőben, mint az interneten, de előfordulhat az ellenkezője is. Aki megteheti, tájékozódjon az interneten a csempe családokról (pl: méretek, alkotó elemek, színek stb.) és válassza ki a neki tetsző csempéket, csempe családokat és utána nézze meg ezt egy valós, csempéket forgalmazó üzletben. Így biztosan látni fogja, hogy az adott burkolat megfelel az ízlésének vagy sem.

 

Tubadzin csempéről röviden

A lengyel gyártó által kínált Tubadzin csempe családok egyre inkább közkedvelté válnak Magyarországon. Ez olyan tényezőknek köszönhető, mint a formabontóstílusú dekor és mozaik csempék, az egyedi színpaletta és az új irányzatot felvonultató hexagon burkolatok. Aki a Tubadzin csempék segítségével szeretné lakását, házát még inkább tetszetősebbé tenni, figyelnie kell négy összetevőre:

  • A burkolni kívánt helyiség lemérése.

  • Az ideális csempeválasztás.

  • 3D tervező program segítségével a végső összhatás megjelenítése.

  • A kiválasztott csempék megtekintése a valóságban.


Ha ezeket a javaslatokat betartjuk, akkor biztosak lehetünk benne, hogy a Tubadzin csempékkel burkolt felületek boldogsággal töltik majd meg napjainkat. Üzletünkben számos kérdés szokott még elhangzani a Tubadzin termékpalettával kapcsolatban. Ezeket mi összegyűjtöttük és egyik írásunkban megválaszoltuk. Itt olvasható: Tubadzin burkolatok: kérdések és válaszok

Ha Ön szeretne többet tudni a Tubadzin burkolatokról, akkor jöjjön el hozzánk a bemutatóterembe és készséggel válaszolunk minden kérdésére.